Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η εκπαιδευτική και επαγγελματική μου κατάρτιση αφορά άμεσα στην συμβουλευτική και θεραπεία ατόμων κα

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

  • Δευτέρα, Τετάρτη από 12:00 μμ έως 4:00 μμ
  • Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από 12:00 μμ. έως 8:00 μμ .
  • ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Αγίου Ιωάννου και Αθανασίου Διάκου 1Α, Αγία Παρασκευή, Αθήνα TK 15342

Ο Γιατρός

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η εκπαιδευτική και επαγγελματική μου κατάρτιση αφορά άμεσα στην συμβουλευτική και θεραπεία ατόμων και οικογενειών.

Αρχικά σπούδασα Κοινωνική Εργασία στην Αθήνα και στην συνέχεια έκανα μεταπτυχιακή ειδίκευση στην συστημική θεραπεία, στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων. Είμαι Πιστοποιημένη Σύμβουλος απο το Ι.Δ.ΕΚ.Ε. ( Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Παιδείας ) στην συμβουλευτική ενηλίκων με κύρια δραστηριότητα τις Σχολές Γονέων.

Έχω εργαστεί σε φορείς υγείας και ψυχικής υγείας με εφήβους, ενήλικες και οικογένειες, με κύριο τομέα εξειδίκευσης την χρήση ουσιών στο ΚΕ.Θ.Ε.Α. καθως και την υποστήριξη ατόμων με σοβαρες ασθένειες στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Έχω συνεργαστεί με το Ι.Δ.ΕΚ.Ε.για την υλοποίηση των Σχολών Γονέων και έχω συμμετάσχει σε προγράμματα στήριξης ηλικιωμένων και ατόμων με ειδικες ανάγκες και των οικογένειών τους.

Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ιδιωτικά παρέχοντας συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία σε ενήλικες, εφήβους, ζευγάρια, οικογένειες και ομάδες, αλλά και διοργανώνοντας βιωματικά σεμινάρια. Παράλληλα, συμμετέχω σε ημερίδες και σεμινάρια σε δήμους και άλλους φορείς

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.