5/12/2011 ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΟΠΩΣΗΣ διαβάστε περισσότερα »

Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Το 1985 η Αναστασία Μοσχοβάκη εισήλθε ΠΡΩΤΗ, κατόπιν πανελληνίων εξετάσεων, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

  • Καθημερινά 17:00 – 21:30 πλην Τρίτης.
  • Έκτακτα και νοσοκομειακά περιστατικά όλο το 24ωρο, περιλαμβανομένων των αργιών, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας
  • Συμβάσεις με ταμεία μόνο για γενική παθολογική εξέταση και παθολογικά περιστατικά.
Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά, Αθήνα TK 14561

ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΟΠΩΣΗΣ

5/12/2011


Συντονιστείτε σήμερα 5-12-2011 με την τηλεόραση του SKY, ώρα 16.20-17.00, μιλώ για το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.

Ο Γιατρός

Το 1985 η Αναστασία Μοσχοβάκη εισήλθε ΠΡΩΤΗ, κατόπιν πανελληνίων εξετάσεων, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό 19.9.

Oλοκλήρωσε την ειδικότητα της Παθολογίας το 1998, μετά από πολυετή άσκηση στην Β΄ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, με βαθμό «ΑΡΙΣΤΑ» (Aρ. 212255/233-11-1998).

Από το 1994-2001 δίδαξε τα μαθήματα Ανατομία, Φυσιολογία, Αθλητική Διαιτολογία, Στοιχεία Ιατρικής και Πρώτες Βοήθειες, σε ιδιωτικά Τ.Ε.Λ. και Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης. Το 1997-1998 δίδαξε το μάθημα Στοιχεία Σημειολογίας στην Ιατρική και Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει συμμετάσχει σε πλειάδα ιατρικών συνεδρίων (π.χ. Ενδέκατο Διεθνές συνέδριο Καρδιολογίας, Τέταρτο Διεθνές συνέδριο Ηπατικών –Γαστρικών-Παγκρεατικών νοσημάτων, Δέκατο τρίτο έως Εικοστό τρίτο Πανελλήνια ιατρικά συνέδρια). Στο Δέκατο έβδομο Πανελλήνιο συνέδριο Γαστρεντερολογίας, καθώς και στο Πέμπτο Πανελλήνιο συνέδριο Γεροντολογίας έχουν ανακοινωθεί εργασίες της με τους κάτωθι τίτλους:

-Παρατηρήσεις στα προβλήματα διάγνωσης και θεραπείας στους υπερήλικες.

-Ενδείξεις και τεχνικές επείγουσας προεγχειρητικής και διεγχειρητικής κολονοσκόπησης και πολυποειδεκτομής σε υπερήλικες.

-Η διάγνωση των παθολογικών καταστάσεων του παχέως εντέρου σε υπερήλικες.

-Οι κολονοσκοπήσεις από απόψεως σταδίων αναπτύξεως κλινικών εφαρμογών και μεθόδων.

Η Αναστασία Μοσχοβάκη έχει εργαστεί ανελλιπώς επί χρόνια σε μεγάλα νοσοκομεία (ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, ΥΓΕΙΑ, ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΙΑΣΩ GENERAL). Η ιατρός έχει διατελέσει επιστημονική σύμβουλος για ιατρικά θέματα στις μεγαλύτερες ηλεκτρονικές πύλες υγείας, όπως το www.iatronet.gr και το www.inhealth.gr, ενώ έγκριτες εφημερίδες και περιοδικά (π.χ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, AΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ, ELLE), έχουν φιλοξενήσει άρθρα της. Έχει συνεργαστεί με κανάλια όπως το MEGA, ALTER, SKY, CONTRA, ΝΕΤ σε πολλές ενημερωτικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές ιατρικού περιεχομένου για το ευρύ κοινό.

Έχει καταχωρηθεί στην διεθνή εγκυκλοπαίδεια ‘Who is Who’ του εκδοτικού οίκου Verlag fuer Personenzyklopaedien AG. Είναι γνώστρια της αγγλικής και γαλλικής γλώσσας.

H Αναστασία Μοσχοβάκη σήμερα, είναι πλήρως αφοσιωμένη στην εφαρμοσμένη, μαχόμενη παθολογία, αξιοποιώντας στο έπακρο όλες τις δυνατότητες της σύγχρονης ιατρικής και ιατρικής-τεχνολογίας.

Διατηρεί ιατρείο στην Κηφισιά στην οδό Φραγκοπούλου 10. Δέχεται προγραμματισμένα, έκτακτα και νοσοκομειακά περιστατικά όλο το 24ωρο (τηλ. 2106252770).

Όραμά της και προσωπική της δέσμευση είναι η αποτελεσματική σφυρηλάτηση μιας νέας υγιούς σχέσης ιατρού – πολίτη και η επίτευξη νεανικής βιολογικής ηλικίας και μακροζωίας για τα άτομα που της αναθέτουν την ευθύνη της υγείας τους, μέσα από την υιοθέτηση και εφαρμογή μιας νέας ιατρικής αντίληψης, που προέρχεται από επιστημονική γνώση, εγγυημένη εμπειρία και αγάπη για το λειτούργημα.

Ηλεκτρονικοί διαδικτυακοί τόποι του ιατρείου:

-http://twitter.com/amoschovaki
H ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ TWITTER

-http://anastasiamoschovaki1.blogspot.com
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

-http://frequentmedicaldisorders.blogspot.com
FREQUENT MEDICAL DISORDERS (αγγλόφωνο)

-http://infectiousdiseaseissues.blogspot.com
ΠΥΡΕΤΟΣ – ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ

-http://highglucose.blogspot.com
ΔΙΑΒΗΤΗΣ

-http://systemichypertension.blogspot.com
ΥΨΗΛΗ ΠΙΕΣΗ

-http://alternativemedicinehellenicblog.blogspot.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

-http://cholesterolandtriglycerides.blogspot.com
ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ - ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ

-http://internationaltravelmedicine.blogspot.com
ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

-http://novelswineinfluenza.blogspot.com
ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ Η1Ν1

-http://worlddiseasedays.blogspot.com
ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Τρόποι πληρωμής

Μετρητά

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.