Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Ο Αλεξανδρής Απόστολος είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Mετά τη διχρονη στρατιωτική του

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Μετεκπαιδευόμενος στήν Υπερτασιολογία.

Ώρες λειτουργίας

 • Δευτέρα,Τετάρτη καί Παρασκευή το πρωί από 10:30 πμ έως 2:30 μμ και τα απογεύματα Τρίτη,Πέμπτη καί Παρασκευή από 6:30 μμ έως 9:00 μμ με ραντεβού .

Υπηρεσίες/Θεραπείες

 • ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΗ ΧΡΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΞΕΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ,ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ, ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤΌΙΚΟΝ.
  ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ
Τσιμισκή 70, Θεσσαλονίκη , Κέντρο, Θεσσαλονίκη TK 54622

Ο Γιατρός

Ο Αλεξανδρής Απόστολος είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Mετά τη διχρονη στρατιωτική του θητεία σαν γιατρός, υπηρέτησε δεκαεννιά μήνες στο Κ.Υ Νιγρίτας και το Περιφερειακό Ιατρείο Πατρικίου ( και 4 ακόμα περιφερειακών σε αυτό ιατρείων ) καθώς και στο Κ.Υ. Μαυροθάλασσας στα πλαίσια της Υπηρεσίας Υπαίθρου,με ταυτόχρονη επιστημονική συνεργασία με την καρδιολογική κλινική του Γ.Ν.Ν Σερρών
Το 2002 διορίσθηκε στο Γ.Ν.-Κ.Υ Γουμένισσας όπου εργάστηκε για 9 μήνες ως ειδικευόμενος στη Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου και στη συνεχεία εργάστηκε και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Παθολογίας στη Γ’ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του Γ.Ν.Παπαγεωργίου όπου ασκήθηκε ιδιαίτερα στην υπέρταση και τον σακχαρώδη διαβήτη.Σήμερα διατηρεί επιστημονική συνεργασία με την Α΄Παθολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ,και ειδικά με τα τμήματα Εσωτερικής Παθολογίας, Ενδοκρινολογίας ,Υπέρτασης και Γαστρεντερολογίας.

Υπηρεσίες θεραπείες

 • ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΗ ΧΡΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΞΕΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ,ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ, ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤΌΙΚΟΝ.
  ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.